..

Du skulle aldrig kunna visa upp mig för dina föräldrar. Vad är jag att visa upp? Jag är för ung och för liten.

När man är 31 ska man ju skaffa fru och barn om man inte redan har det, jag är ju bara någon slags leksak som du har emellan.

Det här är destruktivt för mig, jag förstår att du tycker det här är kul, men jag vill inte längre.

Dessutom så borde du inte slösa din tid, när man är 31 ska man ju skaffa fru och barn om man inte redan har det, jag är ju bara någon slags leksak som du har emellan.
Gå till någon av dina tanter istället. Gå och bowla med dina kompisar. 

Varför kunde du inte ha tatt Ann, hon är ju lagom gammal och en såndär typisk tråkig "bra mamma". Plikttrogen och med eget företag och allt. Och hon källsorterar.

Jag vill inte vara leksak längre. Du borde skaffa fru och barn.

Du skjuter alltid på tiden vi ska ses. Det börjar vid 9, sedan 10, sedan 11. Och samma med dagarna. Någonstans så gör du valet att prioritera bort mig. Det är lättare att bestämma sig för att inte träffa dig. Likadant som att det är lättare att bestämma sig för att inte äta alls, så att man slipepr handskas med maten. Då slipper jag handskas med dig, och så slipper jag bli besviken. 

.

Efter alla dessa månader vet jag inte ens vad vi är. Vad jag är för dig. Jag vill inte fortsätta spela det här spelet. Jag vill inte vara med längre.
Jag är bara något konstigt tidsfördriv vid sidan om. Jag är en trasdocka som alltid finns där för dig.

Jag vill inte vara med längre. Du får ta någon av de andra som du skryter om.

Jag vill inte vara med.

Stockholm 3

Så. En hetshelg är över. Igår så höll jag koll på vikten med mammas våg och det gör mig inte klok det där.. hur jag bara rasar i vikt av att äta och kräkas. Men det måste ju bero på att det försvinner vätska. Men jag har börjat tvivla på det här idiotiska om att "hälften blir kvar" när man spyr. Det låter som något idiotiskt som folk säger till varandra för att skrämma upp varandra och vara allmänt missunsamma(på ett sjukt sätt), studier i det här ämnet (om det ens finns en endaste som kan kallas för studie) går inte att hänvisa till eftersom det finns så många aspekter på det här. Jag går ner i vikt av att "hetsa", så är det bara. Jag kräks upp ALLT jag stoppar i mig(+ lite till!!), det blir inte något kvar, så är det också. Jag såg på ett doktor phil avsnitt med en sjukt smal tjej som åt ENORMA mängder mat varje dag, men spydde upp allt. Hon var SUPERsmal ändå. Det GÅR att kräkas upp allt. Alla dessa bloggtjejer som tävlar om att gå ner i vikt borde sluta tracka och skrämma varandra. Det är så jävla äckligt.

Efter frukost(+ kompensation) igår så vägde jag 49.5 kg
Sedan var det lunch, vilket blev pankakor och mackor och sådant.. Efter det (+ kompensation) så vägde jag 49.1 kg.
Sedan skulle jag till farmor och fika, äppelkakor och godis och sånt.. Efter det(+ kompensation, såklart) så vägde jag 48.5 kg.
Sedan var det middag, som jag inte hann kompensera klart för, jag vet inte om jag lyckades få upp hela, och sedan skulle vi iväg till 50-års festen där de bjöd på tapas och gott bröd osv. Allt det där + kompensation. När jag kom hem så åt jag gröt och fil och müsli och lite godis, kompenserade.. (Kompensera är ett sådant fint ord för att spy) Och när jag vägde mig efter allt det här så vägde jag 48.2 kg.

Imorse vägde jag 48 prick.


Nu har jag pratat med mamma, så nu vet hon allting. Svårt att undgå kanske när jag springer och spyr helatiden.. Men det känns bra att hon vet, hon tog det ganska bra. Over all så känns det ganska bra. Jag har med mig en del fina kläder upp också. Jag har ätit gröt till frukost och jag har inte ångest över det, även fast jag har haft hetsdag igår. Det blir nog gröt till middag också sen ikväll, och imorgon börjar det vanliga "matschemat".

Jag är tydligen väldigt smal, alla här säger att de är oroliga och att jag är "spindeltunn", det känns bra på det sättet att min ständiga tanke om att jag är tjock blir liiite svagare. Sedan får jag upp det som M säger till mig ibland i huvudet. "Hej liten" brukar han säga. Jag vill vara liten. Liten och ynklig. Jag vill kura ihop mig i hans knä och bli struken över håret. Jag vill vara lätt som en älva och ömtålig som silkespapper.
Jag saknar M.

Stockholm 2

Jag vaknade AStidigt. Typ klockan fyra på morgonen. Och jag kunde självklart inte somna om... Jag ville ha mat tror jag, och det är enormt störande att det finns en MASSA mat bara tre meter bort i köket.. Jag tänkte först att jag faktiskt ska hålla mig tills det är frukost, men sen var jag tvungen att ge efter och gå och hämta kex...sedan mackor.. osv
Sen kände jag för att gå och väga mig, för att kolla så att jag hade lyckats kräkas upp det jag stoppade i mig.. Jag var kissnödig också men jag tänkte att jag skulle vänta med att kissa tills efter att jag hade vägt mig så att min vikt ska vara så lik som igår när jag vägde mig som möjligt. Jag vägde 49.7 kilo nu. Så jag antar att jag lyckades få bort det mästa den här gången med. Och två dagar ska inte göra någon skilnad. Man blir inte tjock på två dagar. Man blir inte tjock på två dagar. Man blir inte tjock på två dagar..

Nu ska jag gå och lägga mig igen och sova fram till frukosten förhoppningsvis. Hoppas verkligen att ingen la någon större vikt vid att jag var uppe och stökade i köket såhär tidigt på morronen..

RSS 2.0